COLLECTE

In één week wordt er gezamenlijk gecollecteerd voor 15, bij de stichting aangesloten goede doelen. Hierdoor vervallen de jaarlijkse collectes van desbetreffende goede doelen. Door deze wijze van samenwerken hoopt GemertGeeft de opbrengst voor alle deelnemende goede doelen op peil te houden. Door daarnaast alle vrijwilligers te bundelen zijn de goede doelen in staat om in de gehele gemeente Gemert te bereiken.

Hoe werkt de collecte

In de week voorafgaand aan de collecteweek, ontvangt u een envelop in de bus. Op deze envelop staan alle deelnemende goede doelen vermeld, u kunt bij ieder goed doel aangeven welk bedrag u wilt schenken. U bent helemaal vrij om te kiezen welke doelen u wilt steunen én met welk bedrag u dit wilt doen.

Nadat u de envelop heeft ingevuld en uw gift heeft toegevoegd, komen onze collectanten deze tijdens de collecteweek ophalen. De organisatie streeft naar volledige transparantie, de opbrengsten van de collecte worden, na de tel-dag, gepubliceerd op deze pagina.

Collectant gemist

Heeft u onze collectant tijdens de collecteweek gemist? Dan kunt u uw envelop afgeven bij de SNS Bank (Ridderplein 27, Gemert) tot een week ná de collecteweek. Wanneer dit niet lukt kunt u contact opnemen met ons, wij komen uw donatie dan alsnog graag ophalen.

Klacht

Heeft u een klacht over de collecte? Neem dan contact met ons op.